Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!


Φωτογραφία του χρήστη ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ. Οι Εικόνες στην αγορά (κλειστά καταστήματα, καταναλωτές με ελάχιστα χρήματα , σκυθρωπά πρόσωπα κ.λ.π) δεν θα πρέπει να μας στασιοποιούν,μέλημά μας θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της φτώχειας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και η διασφάλιση του δικαιώματος, στην κατανάλωση.
Καθημερινά, την Έ.Π.Κ.Κρήτης. επισκέπτονται πολίτες, με μηδαμινό εισόδημα (άνεργοι), ή ελάχιστο εισόδημα, πολίτες ,που έχει κατασχεθεί το σπίτι τους και θέλουν την βοήθεια μας (συμβουλευτική, νομική ) βασικά ψάχνουν ένα μαγικό χέρι , να τους απαλλάξει από την θλίψη , τον πόνο, την απόγνωση, τον φόβο.
Αυτοί οι συμπολίτες μας, δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα, δεν έχουν δικαίωμα, στην κατανάλωση.Δεν έχουν ένα κεραμίδι ,να βάλλουν το κεφάλι τους.
Η ακρίβεια και οι υψηλές τιμές αγαθών και υπηρεσιών, σε συνδυασμό, με τη μείωση των εισοδημάτων των καταναλωτών, έχουν βάλει, σε κίνδυνο τη δυνατότητά τους να πληρώνουν και να έχουν πρόσβαση ,Χιλιάδες είναι οι καταναλωτές που έχουν μπει σε ρυθμίσεις δόσεων , τις οποίες τις περισσότερες φορές ,δεν μπορούν να καλύψουν.
Προσπαθούμε να αναδείξουμε το πρόβλημα αυτό , με συνεχείς δημοσιοποιήσεις για να βρεθούν λύσεις, αλλά αντί αυτού , δεχόμαστε νέες οικονομικές επιβολές, σε ένα συνεχή πόλεμο Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να δίνουμε μεγάλο βάρος, στη διασφάλιση της πρόσβασης των καταναλωτών, στις καθολικές υπηρεσίες (τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, ταχυδρομικές υπηρεσίες, αστικές συγκοινωνίες, νερό). Όμως, ο αποκλεισμός μας, από τις καθολικές υπηρεσίες, οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, σε οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό. Έτσι, δίνουμε μάχες και σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό, για να μπορούν όλοι οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, τις αστικές μεταφορές κ.λπ. αλλά δεν φθάνει αυτό!!!
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ!!! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΎΜΕ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΆΝΟ, ΜΟΝΌ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: