Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Βοήθεια | Αποσύνδεση
Αναρτήσεις Ανά Σελίδα  

Επιλέχθηκαν και οι 2232 αναρτήσεις. Απαλοιφή επιλογής

 
 
Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, επισκέφτεται τον Νομό ...
Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, επισκέφτεται τον Νομό Σερρών,συμπεράσματα

Σέρρες!!! μία πόλη ήρεμη, μία πόλη φιλόξενη, μία πόλη ανθρώπινη.Ελάχιστη η επιρροή της από ξενόφερτους λογισμούς και παρακλήσεις.μια περιοχή με κατοίκους ως επί το πλείστον ντόπιους, και κάποιους υπηκόους του γειτονικού κράτους της Βουλγαρίας, ως επί το πλείστον γένους θηλυκού.
Πραγματικά, ένας ήσυχος, καταπράσινος τόπος, με ανθρώπους που αγαπούν την γη τους, δουλεύουν σαυτή, τραγουδούν στην ανατολή, και  αποσπερίζουν στο βασίλεμα του ήλιου. 'Ενας Νομός που οι άνθρωποι μιλούν, ότι ξεχάστηκαν από την πολιτεία και την μέριμνα της, μια περιοχή, όμως που δεν ξεχάστηκε από τον θεό, με την πλούσια προσφορά του, νερό, πράσινο, εργατικούς κατοίκους, κατοίκους ,έτοιμους να δουλέψουν, να χορέψουν, να δοξολογήσουν ,να ευχαριστήσουν το θεό, για την ύπαρξή τους.
  Ο Νομός Σερρών έχει πολλά αξιοθέατα ,για κάθε επισκέπτη, που δεν τον αφήνουν άπραγο να μη τα επισκεφθεί, π.χ Αηλιάς, Λίμνη Κερκίνη, θερμές πηγές Σιδηροκάστρου, Σπήλαιο Αλυστράτης, Μοναστήρι γίου Ιωάννη του Προδρόμου...κ.α
  Φανταστικοί άνθρωποι, που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, γεωργία, κτηνοτροφία, παραδοσιακά σοκάκια με πολλά καταστήματα και με σωστούς εμπόρους, τώρα εποχή των εκπτώσεων, καμία παραπλάνηση του καταναλωτή, και οι τιμές φανταστικές!!!!
  Δεν μπορώ να παραλείψω, τα καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής, άποψη περιποίηση,προϊόντα ντόπιας παραγωγής φθηνές τιμές!!!
  ΄Η  απουσία των κραχτών, σου κάνει τρομερή εντύπωση, και αναρωτιέσαι, γιατί σαυτό τον Νομό δεν έφτασε η χάρη τους, και όμως μάθαμε!!! εδώ δεν παραπλανάται ο καταναλωτής, μένει ευχαριστημένος και ξαναπάει,πραγματικά  γιατί η καλύτερη διαφήμιση είναι η ευχαρίστηση του καταναλωτή.
  Ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους της Πυροσβεστικής  και Δασικής Υπηρεσίας,καθώς η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, διαθέτει αυτοτελή Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, και θα θέλαμε να δούμε από κοντά την συνεργασία αυτών των υπηρεσιών, και πως καταφέρνουν αυτές οι υπηρεσίες να περάσουν στον κόσμο στην"προστασία του περιβάλλοντος" εν αντιθέσει με μας που ενώ δεν διαθέτουμε εκτάσεις δασών, καθημερινά είμαστε σε αναμονή, κάποιου δασικού συμβάντος.εδώ πραγματικά τους ζηλέψαμε με την καλή την έννοια!! Μεγάλη η έκταση της ευθύνης τους, μεγάλη η δασώδης βλάστηση,  αλλά εκείνο που διέκρινε τους ανθρώπους αυτούς ήταν ο τρόπος συνεργασίας κορυφής και υφισταμένων, γι αυτούς δεν υπάρχει "το ξέρεις ποιος είμαι εγώ¨" ευτυχώς υπάρχει αυτή η συναδελφοσύνη μεταξύ αρχόντων της πολιτείας και απλών πολιτών..
Συμεριρασματικά, καλούμε τους Έλληνες καταναλωτές, να προγραμματίσουν μια εκδρομή στο Νομό Σερρών, θα πάρουν τόσα ,θα μάθουν τόσα, μία ολιγοήμερη απόδραση στηνάγνωση  για κάποιους   Ελληνική Επαρχία , ενδοχώρα, είναι ότι καλύτερο, και αυτήν δυναμώνουμε με την παρουσία μας, αλλά και στην Οικονομία της Χώρας μας συμβάλλουμε.
  Για όλη την πανέμορφη εικόνα που συλλογικά εισπράξαμε, οφεόλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Διαχρονικά Δημοτική Αρχή των Σερρών, στην ΄Ενωση Καταναλωτών Σερρών Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών,στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών,διότι αυτή η ενδοκακανάλωση, η στην πράξη "καταναλώνω τοπικά προιόντα" κάποιοι θα δούλεψαν για να εδραιωθεί στην συνείδηση τόσο του Εμποριού Κόσμου των Επιχειρήσεων, αλλά και του απλού καταναλωτή.
  Τέλος, σε ευχαριστούμε Σέρρες, ευχόμαστε ,το παράδειγμα σας, να υπάρξει βάση και για τις άλλες Ελληνικές κοινωνίες...και να βρούν τον δικό τους δρόμο..

                                        Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                                              Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: