Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Κάλεσμα για άμεση δημιουργία Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ‘Ο Άγιος Γεώργιος’

Σε σοβαρούς προβληματισμούς οδηγήθηκε η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, αναφορικά με την δημόσια υγεία, με αφορμή χθεσινού  κεντρικού δημοσίευματος της... εφημερίδας ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ , αναφορικά με τα ‘παιχνίδια’ που παίζονται κυρίως στην Δυτική Κρήτη, με τις ζωές εκατοντάδων καρκινοπαθών, οι οποίοι αναγκάζονται να υφίστανται τα μύρια όσα , εξαιτίας της αδικαιολόγητης απουσίας Ακτινοθεραπευτικής μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, .

Οι καταγγελίες του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Παναγιώτη Παντελάκου είναι πολύ σοβαρές.
“ΝΤΡΟΠΗ” Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Ο κ. Παντελάκος επεσήμανε, παράλληλα, ότι είναι απαράδεκτο και ντροπή να αναγκάζονται πολλοί καρκινοπαθείς να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο για να κάνουν ακτινοβολίες.
.Και πρόσθεσε: «Για εμένα είναι ντροπή, ασθενείς από τα Χανιά, οι οποίοι πάσχουν από καρκίνο οποιασδήποτε μορφής, να διανύουν αυτή την απόσταση, τρεις ώρες, με οστικές μεταστάσεις, πονώντας, για να κάνουν ακτινοβολία . Θεωρώ, επίσης, ντροπή κέντρα αποφάσεων κάθε Νομού της Κρήτης να πριμοδοτούν συγκεκριμένα ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Αθήνα».

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια σ’ αυτή την κατάφωρη αδικία σε βάρος της υγείας των συμπολιτών μας στην Δυτική Κρήτη.Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ,για την άμεση σύσταση της εν λόγω μονάδας. Καλούμε όλα τα σωματεία του Νομού Χανίων, όλους τους φορείς του Νομού Χανίων ,αλλά και όσους Κρητικούς ανεξαρτήτως τόπου καταγωγής ή διαμονής, που επιθυμούν να συστρατευθούν μαζί μας, σε κοινή δράση για την διεκδίκηση με κάθε νόμιμο μέσο της άμεσης σύστασης Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να να να βρούμε τρόπους αίτησης και διεκδίκησης , μα προπάντων να υπερασπισθούμε την δημόσια υγεία μας .

Η Πρόεδρος
της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: