Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

E.Π.Κ.ΧΑΝ :"Διαμαρτυρία των βενζινοπωλών στα Χανιά για την ακρίβεια στα καύσιμα"




αλρίβεια στα καύσιμα.jpg

  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, συμμετείχε στην διαμαρτυρία των Βενζινοπωλών Χανίων , για την ακρίβεια στα καύσιμα.
Στην   τοποθέτηση της, η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ,  κ.Ιωάννα Μελάκη , χαιρέτησε την κίνηση  διαμαρτυρίας για την ακρίβεια στα καύσιμα . από την ΄Ενωση Βενζινοπωλών Ν.Χανίων, την χαρακτήρισε "ανδρίσια" και πρωτοποριακή ,για την στήριξη των καταναλωτών και κάλεσε και άλλους φορείς να την μιμηθούν. Και συνεχίζοντας απευθυνόμενη προς τους βενζινοπώλες, στους φορείς, αλλά και στους απλούς καταναλωτές   που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, τόνισε τις προσπάθειες που έχει κάνει η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ  ως Φορέας, για την ομαλοποίηση των τιμών στα καύσιμα.Αναφέρθηκε στο αναπάντητο ερώτημα από την Επιτροπή  Ανταγωνισμού για τα αποτελέσματα του πορίσματος της, όσο αφορά την ακρίβεια στα καύσιμα ,που ενώ είχε ανακοινωθεί ότι  τα αποτελέσματα θα δυνόταν στην δημοσιότητα το Σεπτέμβριο του 2009, ακόμα οι καταναλωτές περιμένουν.
  Από την μεριά του το διαμαρτυρόμενο Σωματείο ,δια του Προέδρου του κ.Κώτσου , ότι η κίνηση αυτή των βενζινοπωλών αποσκοπεί στην ανάγκη να πάει το μήνυμα  στην Κεντρική Εξουσία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  « το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού τώρα δύο χρόνια σχεδόν  το αναμένουμε αλλά πόρισμα δεν βλέπουμε. "
 Στο ψήφισμα που δόθηκε στον αντιπεριφερειάρχη συνηπογράφει μεταξύ των άλλων φορέων και η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.  Χανίων, επισημαίνοντας και διατρανόνοντας για άλλη μια φορά την ανάγκη να φθάσει η κραυγή αγωνίας των καταναλωτών στην Κυβέρνηση και ιδιαίτερα στους αρμόδιους Υπουργούς, θεωρείται επιτακτική ανάγκη να υπάρξει η εποπτεία όχι μόνο για την μείωση των τιμών των καυσίμων ,αλλά και την περιφρούρηση από τυχόν ενδεχόμενες αυξήσεις λόγω των γεγονότων που διαδραματίζονται   στην Βόρεια Αφρική

                            
                                          Η   Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων





                                                                            Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: