Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μάστιγα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα για την οικονομία της Χώρας μας

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Μάστιγα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα για την οικονομία της Χώρας μας

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, έστειλε επιστολή (υπόμνημα- αίτημα ) προς τον αρμόδιο Υπουργό κ.Ρέππα και το κοινοποιεί και προς την ΄Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος...
στην οποία καταγγέλεται το κενό της πολιτείας όσο αφορά την δημιουργία αυστηρού Νομοθετικού Πλαισίου και τις κυρώσεις που θα πρέπει να επιβάλλονται σε τυχόν στρεβλώσεις από τους ασφαλιστές στην Ιδιωτική Ασφάλεια του Κλάδου Ασφάλισης αυτοκινήτου.
Μεταξύ των άλλων η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ εστιάζει την καταγγελία της στα εξής:

Αξιότιμε κ Υπουργέ,

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, οφείλει να σας καταγγείλει "το μπάχαλο" που συμβαίνει με τους ασφαλιστές στο κλάδο ασφάλισης του αυτοκινήτου, στην εξαπάτηση των καταναλωτών από ασφαλιστές , οι οποίοι ασφαλιστές διεισδύουν σε μια γνωστή εταιρεία ασφάλισης "γνωστή ".για την φερεγγυότητα της στην ασφαλιστική αγορά, και αφού εξασφαλίσουν την πίστη του καταναλωτή ,μεταφέρουν χωρίς την συναίνεση του ασφαλισμένου σε άλλη εταιρεία "εικονικά" και την οποία ποτέ δεν έχουν ενημέρωση.
Επειδή ζούμε σε ένα Κράτος Δικαίου ,και το παραπάνω παράδειγμα είναι ένδειξη της κακής διαχείρισης των καταναλωτών εν αγνοία τους αλλά και υπάρχει Νομικό κενό, όταν ο καταναλωτής διαπιστώσει την εξαπάτηση, εσείς ως πολιτεία οφείλετε να μας προστατεύσετε από τέτοιες πρακτικές ζητάμε από σας να φέρετε Νομοθετικό Πλαίσιο και οφείλετε να το κάνετε αφού έρθετε .σε επαφή με τον αρμόδιο του Επικουρικού Κεφαλαίου, την ΄Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος ,αλλά προ πάντων με εμας του καταναλωτές. ,
Δεν παραλείπουμε να καταγγείλουμε την μέχρι σήμερα ατολμία και αδιαφορία, σχεδόν όλων των εμπλεκομένων ,με μοναδική εξαίρεση τον καταναλωτή, που δεν ξέρει οπό που κσι οπό ποιον θα διαφυλαχθεί.
Η πολιτεία χάνει χιλιάδες έσοδα από τα"μαύρα ανα ασφάλιστα αυτοκίνητα" ο καταναλωτής ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί "μπλεγμένος"
Επειδή σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, στην Ελλάδα κυκλοφορούν πάνω από 500.00 ανασφάλιστα αυτοκίνητα ,που δεν δικαιολογείται σε μια πολιτεία που την διαπρέπει η ισονομία.Αιτούμε και Απαιτούμε την εφαρμογή Νομιμότητας, αλλά και είσπραξη εσόδων από κάποιους που έμαθαν να έχουν επάγγελμα την κερδοσκοπία και την ατιμωρησία.
Εκείνο που θα πρέπει να να εξεταστεί είναι να δημιουργηθεί μια νέα Νομοθεσία που να μη υπάρχουν ανασφάλιστα αυτοκίνητα, με βασική υποχρέωση την ασφάλιση του αυτοκινήτου και βαριές διοικητικές κυρώσεις και περίπτωση καταστρατήγησης .

Με ιδιαίτερη Εκτίμηση

Η Πρόεδρος
της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων

Ιωάννα Μελάκη
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35

Ταχ.δ/νση:Πλ.1866 Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: