Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Eμπορική Τράπεζα για δανειολήπτες

Η Εμπορική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά στο σημερινό αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, αξιοποιεί τη ρευ και την ασφάλεια που της παρέχει η Crédit Agricole, ο μεγαλύτερος Τραπεζικός Όμιλος στη Γαλλία, και προχωρά στην εφαρμογή ειδικών μέτρων με στόχο τη διευκόλυνση της εκπλήρωσης των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Πρόκειται για ειδικά προγράμματα και προϊόντα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζόμενων και συνταξιούχων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, που είναι κάτοχοι δανείου ή πιστωτικής κάρτας και έχουν υποστεί μείωση ή απώλεια εισοδήματος. Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Εμπορικής Τράπεζας στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του υπεύθυνου δανεισμού, τα μέτρα αυτά επιτρέπουν στο σημερινό δανειολήπτη και/ή κάτοχο πιστωτικών καρτών να προσαρμόζει τις δανειακές του υποχρεώσεις στο διαθέσιμο εισόδημά του, προγραμματίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Ειδικά για κατόχους στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων με εξασφαλίσεις από την Εμπορική Τράπεζα, παρέχεται η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου τους, έως 9 και 5 έτη αντίστοιχα. Με το μέτρο αυτό ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί σημαντικά απολαμβάνοντας μείωση της μηνιαίας δόσης του μέχρι και 40%, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ισχύουν στην κάθε περίπτωση.

Για κατόχους καταναλωτικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις από την Εμπορική, παρέχεται η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής έως και 3 έτη, επιτυγχάνοντας μείωση της δόσης μέχρι το μισό της αρχικής.

Σε περίπτωση συγκέντρωσης οφειλών από προϊόντα καταναλωτικής πίστης (δάνεια και κάρτες) της Εμπορικής, η μείωση της μηνιαίας δόσης είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το μισό των υφιστάμενων δόσεων του πελάτη

Επιπρόσθετα, ειδικά για τους πελάτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας, η Εμπορική Τράπεζα ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 παρέχει τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής δόσεων των δανείων τους μέχρι και για ένα ολόκληρο έτος.

Για λήπτες δανείων και κατόχους πιστωτικών καρτών από άλλους Τραπεζικούς Οργανισμούς, η Εμπορική δημιούργησε νέα δανειακά προϊόντα που αφορούν σε στεγαστικά δάνεια και προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Τα νέα προϊόντα προσφέρουν σημαντική μείωση στη μηνιαία δόση με χαμηλό προνομιακό επιτόκιο σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων προστασίας καθώς και ευελιξία στην αποπληρωμή των δόσεων.
Τα παραπάνω μέτρα υπόκεινται στους κανόνες Πιστωτικής Πολιτικής της Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

___________________________________________________________________________________________

Ο Όμιλος της Εμπορικής Τράπεζας

Η Εμπορική Τράπεζα, μέλος του γαλλικού ομίλου της Crédit Agricole, της μεγαλύτερης τράπεζας λιανικής της Γαλλίας κι ενός από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους διεθνώς με 160.000 εργαζόμενους, 59 εκατομμύρια πελάτες και δίκτυο 11.500 καταστημάτων σε 70 χώρες, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για περισσότερα από 100 χρόνια στην ελληνική οικονομία, αποτελώντας έναν έμπιστο συνεργάτη των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Ο όμιλος της Εμπορικής Τράπεζας απασχολεί συνολικά άνω των 6.400 εργαζομένων, ενώ διαθέτει 339 καταστήματα και 16 επιχειρηματικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων μέσω των θυγατρικών του τραπεζών στην Κύπρο, την Αλβανία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο αναβαθμίζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός νέου, σύγχρονου μοντέλου λιανικής τραπεζικής και με τη σημαντική τεχνογνωσία και στήριξη που της παρέχει ο μητρικός της όμιλος, η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες αποταμιευτικές, χρηματοδοτικές και επενδυτικές ανάγκες των πελατών της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου δραστηριοποιείται τόσο η ίδια όσο και η Crédit Agricole..

Δεν υπάρχουν σχόλια: