Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Διεκδικούν τα δικαιώματά τους και την ύπαρξη της εταιρείας οι εργαζόμενοι της Commercial Value(2/2/10-9:04

02/02/2010
Σε κινητοποιήσεις θα προβούν σήμερα 2/2/2010 οι εργαζόμενοι της Commercial Value, οι οποίοι στις 09:30' θα συγκεντρωθούν έξω από την εταιρεία στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 60 στην Αθήνα με σκοπό τη διεκδίκηση της συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας και την υποβολή προτάσεων προς την Πολιτεία και τον κ. Σαχινίδη για άμεση παρέμβασή τους έτσι ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.


Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση των εργαζομένων και του εταιρικού δικτύου.


"Αίτημά μας είναι η ομαλή συνέχιση λειτουργίας της Εταιρίας με σκοπό την εξασφάλιση των χρημάτων των ασφαλισμένων μας, τις θέσεις εργασίας μας και την αναστροφή του αρνητικότατου κλίματος για τον θεσμό της ασφάλισης.

Απαιτούμε να σταματήσει ΤΩΡΑ η απαξίωση και ο εμπαιγμός των υπαρχόντων αλλά και μελλοντικών ασφαλισμένων μας με ασφαλιστήρια συμβόλαια Κλάδου Ζωής, όπου τίθενται σε κίνδυνο αποζημιώσεις ζωής, συντάξεις, αποταμιεύσεις και νοσοκομειακές παροχές των ασφαλισμένων.

Η κατάληξη της Εταιρίας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ δημιούργησε τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα, σε ασφαλισμένους, υπαλλήλους και συνεργάτες πωλήσεων δηλ. χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, με τη Πολιτεία να είναι παγερά αδιάφορη.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ
Την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ.Φίλιππο ΣΑΧΙΝΙΔΗ

1.- Να τεθεί υπό αντίστοιχο νομικό πλαίσιο με των Τραπεζών η λειτουργία των Ασφαλιστικών Εταιριών, στηριζόμενη σε σύγχρονους νόμους και ΟΧΙ σε απαρχαιωμένη νομοθεσία (σήμερα η ασφαλιστική αγορά εμπίπτει στη νομοθεσία εμπορικών επιχειρήσεων). Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η συνέχεια της λειτουργίας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, μετά το λεγόμενο σκάνδαλο Κοσκωτά και την απόδοση ευθυνών στους όποιους εμπλεκόμενους.

2.- Η άμεση νομοθετική ρύθμιση παρέμβασης της Πολίτειας,
- με σκοπό την αλλαγή διοίκησης της Εταιρίας με άλλη της αποδοχής των εργαζομένων και της Πολιτείας
- έκπτωση του μετόχου
- μεταβατικό διάστημα εξυγίανσης με σκοπό την πώληση της

Πρώτιστο μέλημα της νέας Διοίκησης και των εργαζομένων θα είναι ο εξαναγκασμός, με νομικά μέσα, σε επιστροφή των όποιων χρηματικών ποσών φέρεται να έχουν μεταφερθεί σε λογαριασμούς που βρίσκονται εκτός ελέγχου της Εταιρίας.

Τέλος επισημαίνουμε ότι οποιαδήποτε ακραία κίνηση ανάκλησης της άδειας της λειτουργίας της Εταιρίας, θα έχει σαν μοναδικό αποτέλεσμα τη διευκόλυνση του σημερινού μετόχου, τη μετάθεση της διαλεύκανσης της υπόθεσης στο αόριστο μέλλον, και τον κοινωνικό και οικονομικό όλεθρο για επιπλέον χιλιάδες ελληνικές οικογένειες."

πηγη NEXT DEAL

Δεν υπάρχουν σχόλια: