Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Όχι σε αντικοινωνικές συμπεριφορές"

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση κατά της Συναγωγής των Χανίων, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ως κοινωνικός Φορέας Προστασίας και στήριξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών, καταγγέλλει αυτή την
ενέργεια, νοιώθει απέχθεια γιαυτούς που στοχοποίησαν ένα πολιτιστικό μνημείο του τόπου μας.
Η πόλη μας, κουβαλάει πολλά πολιτιστικά μνημεία ,πράγμα που την κάνει πόλο έλξης τουριστών,της δίνει την αίγλη που της πρέπει και την ανάπτυξη που προσδοκά, τέτοιες καταστροφικές ενέργειες δεν βρίσκουν σύμφωνη την Χανιώτικη κοινωνία από όπου και εάν προέρχονται.

Εάν αυτές οι ενέργειες είναι αντιδράσεις που ανήκουν σε κάποιους,που τους λείπει ο αυτοσεβασμός, και ο σεβασμός στον τόπου μας ,με τα μνημεία του, την αρνητική τους ενέργεια να την κατευθύνουν
σε άλλα σπορ.Κανείς πολίτης που ζει στα Χανιά είτε ΄Ελληνας είτε ξένος δεν αισθάνεται όμορφα στο άκουσμα αυτής της συμπεριφοράς.
Ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία με δομές , ιστορία και πολιτισμό,τέτοιες πρακτικές δεν τις δεχόμαστε, τις απομονώνουμε, και καλούμε κάθε αρμόδια αρχή να βρει τους ενόχους αυτών των πρακτικών για να τιμωρηθούν σύμφωνα με την νομοθεσία.
Νοιαζόμαστε για την πόλη που μας φιλοξενεί ,την θέλουμε αρχόντισσα με όσα καλά αυτή διαθέτει, δεν επιτρέπουμε σε κανένα να την προσβάλλει με τέτοιες συμπεριφορές, δεν ανεχόμαστε να διεκδικούμε
δικαιώματα ή θέλοντας να περάσουμε πολιτικές ή κομματικές ή ξενοφοβικές διεκδικήσεις με αυτό τον τρόπο.

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, δεν γνωρίζει ποιους σκοπούς υπηρετούν αυτές οι πρωτοφανείς για τον τόπο μας συμπεριφορές, ξέρει όμως και το τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τιμούν κανένα, δεν σπείρουν
φόβο σε κανένα, είναι απορριπτέες από τον Χανιώτικο κοινωνικό ιστό, και οι επιλέγοντες να πράττουν έτσι ,ας μετακομίσουν είναι μία από τις επιλογές που έχουν , γιατί αργά ή γρήγορα θα πιαστούν και θα τιμωρηθούν.
Για όσους δεν γνωρίζουν τονίζουμε ότι, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, μάχεται κατά των διακρίσεων.Ανθρώπινη και κοινωνική στήριξη παρέχει σε κάθε πολίτη, είτε ντόπιο είτε ξένο. Χρέος της είναι να στηρίζει χωρίς να κάνει διάκριση σε κανένα πολίτη, από τη Χώρα προέλευσης, τη θρησκεία, τη γλώσσα.
Γα την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ κάθε πολίτης που ζει στα Χανιά έχει δικαιώματα, ανθρώπινα δικαιώματα, και ο Φορέα μας είναι έτοιμος και να τα προστατεύσει και να τα διεκδικήσει.

Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: