Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

OKE: ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ! 5-12-2009

Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα μέ την ειδησεογραφία ,η απουσία εκπροσώπων Ενώσεων Καταναλωτών καί Αντιμονοπωλιακών φορέων οι οποίοι θά είχαν ουσιαστική συμβολή στήν σφαιρική παρουσίαση των πρός συζήτηση προβλημάτων τά οποία ομολογείται μέν ότι αφορούν τούς πολoύς


Anaitolika.gr-Συνεργασία
(05-12-2009)

ΠΕΡΙBΑΛΛΟΝ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ



OKE: ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ! 5-12-2009

Από το http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=590


Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα μέ την ειδησεογραφία ,η απουσία εκπροσώπων Ενώσεων Καταναλωτών καί Αντιμονοπωλιακών φορέων οι οποίοι θά είχαν ουσιαστική συμβολή στήν σφαιρική παρουσίαση των πρός συζήτηση προβλημάτων τά οποία ομολογείται μέν ότι αφορούν τούς πολoύς.


H Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για ένα διευρυμένο διάλογο με θέματα που συσχετίζονται με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, διοργανώνει την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12:00, εκδήλωση με θέμα «Το λιανικό εμπόριο ως συνιστώσα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης», στην αίθουσα της Ολομέλειάς της (Φραντζή 9, 1ος όροφος).

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, ενώ την κεντρική εισήγηση θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των κ.κ. Δημήτρη Κυριτσάκη, Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Θεόδωρου Βάρδα, Προέδρου του ΣΕΛΠΕ, Ευάγγελου Καλούση, Προέδρου του ΣΕΒΤ, και της κυρίας Μεταξίας Στεκουλέα, Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Θα ακολουθήσουν οι σύντομες τοποθετήσεις των κ.κ. Αντώνη Τερζόπουλου, Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Super Market «Σκλαβενίτης», Αντώνη Ζαΐρη, Γενικού Διευθυντή του ΣΕΛΠΕ, Νίκου Σκανιά, Εμπορικού Διευθυντή του Super Market «Ατλάντικ», και Παντελή Στεφανίδη, Εκδότη του περιοδικού «Μάρκετινγκ Πωλήσεων» και Συμβούλου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης.


Στόχος της εκδήλωσης είναι, αφού παρουσιαστεί η επίδραση της οικονομικής κρίσης στον κλάδο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπισή της, να αναζητηθούν οι συνεργασίες και οι συμπράξεις, ώστε συντεταγμένα να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθεί η συμβολή του λιανικού εμπορίου στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης και στην αντιμετώπιση της ανεργίας, καθώς και στη διασφάλιση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, ιδιαίτερα των χαμηλών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.

Στο προσεχές διάστημα, με βάση τα συμπεράσματα της εκδήλωσης και τις τοποθετήσεις των κοινωνικών φορέων του λιανικού εμπορίου, η Ο.Κ.Ε. θα εκφράσει Γνώμη Πρωτοβουλίας για το συγκεκριμένο θέμα.
Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα μέ την ειδησεογραφία ,η απουσία εκπροσώπων Ενώσεων Καταναλωτών καί Αντιμονοπωλιακών φορέων οι οποίοι θά είχαν ουσιαστική συμβολή στήν σφαιρική παρουσίαση των πρός συζήτηση προβλημάτων τά οποία ομολογείται μέν ότι αφορούν τούς πολίτες-καταναλωτές αλλά συζητούνται ερήμην τών εκπροσώπων τους.Η Ενωση Θυμάτων καρτέλ καί μονοπωλίων STOPCARTEL καταγγέλει τό γεγονός καί εκφράζει πρός τήν διοργανώτρια Ο.Κ.Ε. την έντονη διαμαρτυρία της γιά τόν κοινωνικά προκλητικό αυτόν αποκλεισμό.

Αναδημοσίευση από τα anaitolika

Δεν υπάρχουν σχόλια: