Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση ΕΠΚΧΑΝ με βιοκαλλιεργητές






Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών πραγματοποίησε συνάντηση με Ομάδα Βιοκαλλιεργητών του Νομού Χανίων.
Από την συνάντηση αυτή βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τους βιοκαλλιεργητές και την προώθηση των προϊόντων τους,όσο και για τους καταναλωτές οι οποίοι θα μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση σε παραγωγικά βιολογικά και ασφαλή προϊόντα καθώς και σε χαμηλή τιμή.
Η Ένωση καταναλωτών,καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα προϊόντα της ομάδας των βιοκαλλιεργητών για την τόνωση της τοπικής αγροτικής οικονομίας και για την στήριξη της κίνησης της ομάδας αυτής

Έλαβαν μέρος Αυγέρος Εμμανουήλ,Δημητριάδης Γεώργιος,Κοκονάκη Ιζαμπέλλα,Σταθάκης Δημήτρης.

3 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ως βιοκαλλιεργητής, χαίρομαι που επιτέλους μετά από 15 χρόνια, ανακαλύψατε τα βιολογικά προϊόντα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης καταναλωτών Χανίων. Λυπάμαι που το 1996, δεν προσπαθήσαμε περισσότερο, να πείσουμε, τόσο εγώ όσο και οι λοιποί συνάδελφοι. Εσάς που εργαζόσασταν στη Διεύθυνση Εμπορίου. Και τη τότε ηγεσία, της εν λόγω υπηρεσίας. Που στην έκκληση μας για προστασία από τους απειλούντες λαϊκατζήδες, με λιντσάρισμα, κώφευσε. Διότι ήμασταν απατεώνες! Και τους κάναμε αθέμιτο ανταγωνισμό!! Αυτό το αναφέρω ως ελάχιστο παράδειγμα.
Αν πραγματικά ως Ένωση Καταναλωτών και επειδή δεν είναι ποτέ αργά, αν θέλετε να βοηθήσετε ουσιαστικά, τους καταναλωτές στο να μάθουν τι είναι τα βιολογικά προϊόντα, στο να αποβάλουν τις προκαταλήψεις τους και στο να τα καταναλώνουν, καλό θα ήταν να έρθετε σε επαφή με έναν από τους 3 θεσμοθετημένους φορείς συνδικαλιστικής ή συνεταιριστικής μορφής που υπάρχουν στα Χανιά. Για να υπάρχει και μία ουσιαστική εγκυρότητα τουλάχιστον!

Joanne Melaki είπε...

Σε απάντηση του σχολείου σας διευκρινίζω τα παρακάτω.Συνεχίζω να υπηρετώ την Δημόσια διοίκηση από την θέση της υπαλλήλου στον ίδιο φορέα γιατί είναι η φυσική μου εργασία και για την οποία αμείβομαι.Αλλά πάντα στην δημόσια διοίκηση η ταπεινή μου γνώμη έχει ιεραρχία και δεν φθάνει ποτέ όπως την θέλω στον πολίτη, γνωστό το σύστημα.
Παράλληλα με την υπαλληλική μου ιδιότητα υπηρετώ ως εκλεγμένη Πρόεδρος την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, ένα Φορέα ανοιχτό που δίνει φωνή σε κάθε πολίτη, που δίνει την δυνατότητα έκφρασης και δράσης, πιστεύω ότι στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, γίνεται σημαντικό έργο από όλους τους μετέχοντες, γιατί όλοι υπηρετούν εθελοντικά, δεν υπάρχουν καπετανιλίκια, δεν υπάρχουν καρέκλες,υπάρχει ένα ευαγγέλιο για όλους "προσφορά στον τόπο για ένα καλύτερο αύριο" κανείς δεν περιμένει αστέρια δεν υπάρχει το εγώ είμαστε το εμείς και εκεί είμαστε όλοι και σύ αγαπητέ Νίκο με όλο το σεβασμό στην γνώση σου σε θέματα οικολογίαςο.Η πόρτα της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. είναι ανοιχτή, έχει προτάσεις και δέχεται προτάσεις από όλους, δεν είναι τσιφλίκι κανενός είναι ο φορέας στον οποίο μπορεί να ακουμπήσει κάθε πολίτης και η άποψή του καθενός είναι σεβαστή.

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ευχαριστώ. Τόσο για την απάντηση. Όσο και την έμεση πρόσκληση. Επιφυλάσομαι στο εγγύς μέλον!